w.webohrid.com
Николовски: Функционална размена на податоци за ефективни земјоделски политики • WebOhrid
Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска присуствуваше на завршувањето на проектот „Надградба на земјоделскиот информативен систем и