w.webohrid.com
Премиера на „Човекот-делфин“ во Охрид • WebOhrid
Приказната за „Човекот-делфин“ во режија на Лефтерис Чаритос ќе може да ја погледнат и охриѓани. Ова е воодушевувачката приказна за