w.webohrid.com
Кривична пријава за охриѓанец поради бесправна сеча на огревно дрво • WebOhrid
Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „пустошење шуми“, „кражба“ и „загрозување на сигурноста“, СВР Охрид поднесе кривична