vloranews.net
Haradinaj: Kënaqësi e jashtëzakonshme të pres në takim Presidentin e Republikës së Shqipërisë (Foto)
Kënaqësi e jashtëzakonshme të pres në takim Presidentin e Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta, me të cilin biseduam për marrëdhëniet e shkëlqyera dypalëshe dhe për rrugën europiane të dy vendeve…