tvteuta.me
Viktima tjetër e skandalit në MTZHQ. Shkarkohet drejtoresha Ivançeviq - TVTeuta
Ushtruesja e detyres së drejtoreshës së përgjithshme të Drejtorisë për kontroll dhe licencim pranë Ministrisë së turizmit dhe zhvillimit të qëndrueshëm, Rina Ivançeviq, është shkarkuar dje nga detyra. Arsyetimi zyrtar për këtë është se ajo është shkarkuar me propozimit të ministrit për arsye personale. Ivançeviq ishte në studio të televizionit Vijesti kur u publikua videojaRead More