tvteuta.me
URIM ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT NGA SAUBIH MEHMETI - TVTeuta
Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzoj rastin që në emër të Kryesisë së Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, antarësisë dhe në emrin tim personal t’ju uroj të gjithë besimtarëve myslimanë kudo që ndodhen, në trojet etnike shqiptare e në diasporë, festën e Kurban Bajramit me dëshirë që kjo ditë e shënuar tëRead More