tvteuta.me
TV Teuta- Gëzuar festën e Fitër Bajramit - TVTeuta
Televizioni Teuta ju uron të gjithë besimtarëve të besimit islam, gëzuar festën e madhe të Fitër Bajramit. Le të sjellë kjo festë frymën e dashurisë, paqes, mirësisë dhe begatisë në familjet tuaja.