tvteuta.me
Takim Gjeloshaj-Kambo: Bashkëpunim për rritjen e cilësisë së jetesës në komunat shqiptare - TVTeuta
Kryetari i komunës së Tuzit, z. Nik Gjeloshaj, priti dje në takim, drejtoreshën e Sekretariatit të Unionit të Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon znj. Andriola Morina Kambo, me të cilën biseduan për projektet dhe mundësitë reale përmes të cilave do të ndikojnë drejpërdrejtë në cilësinë e jetës së qytatarëve në këto komuna. Unioni iRead More