tvteuta.me
Sonte emisioni "Portreti": Protagonist studiuesi dhe arkivisti Angjelin Deda (Video) - TVTeuta
Sonte në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Portreti” me Hatixhe Nelaj. Protagonist i emisionit është studuiuse dhe arkivisti Angjelin Deda.