tvteuta.me
ICT Awards në vitin e shtatë në kërkim të gjurmëve inovatore, regjistrohu edhe ti - TVTeuta
Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet do të kthehen në mendjet e profesionistëve dhe gjeneratave të së ardhmes mbarëshqiptare, do të mendojnë produktivitet dhe inovacion. Albanian ICT Awards, gara mbarëkombëtare e mendjeve të ndritura në fushën e teknologjisë, informacionit,Read More