tvteuta.me
Dakoviq: Kafshët e ngordhura vijnë nga Shqipëria, analiza nuk tregoi kërcënim për shëndetin e njerëzve - TVTeuta
Pas reagimit të popullatës lokale për shfaqjen e disa dhjetëra thasëve me pula të ngordhura në Lumin Buna, përfaqësues të Drejtorisë së Sigurisë Ushqimore, Policisë Komunale të Ulqinit dhe pjesëtarë të policisë kufitare dolën përsëri sot në terren. Sipas drejtoreshës së Drejtorisë për Sigurinë e Ushqimit, Vesna Dakoviq, aksioni urgjent u organizua për të larguarRead More