tvkoha.tv
13 vjeçari me “lëkurë gjarpri”
Një djalosh 13 vjeçar ka një çrregullim që është duke befasuar të gjithë. Elio Figueredo nga Florida ka lindur me një sëmundje të rrallë dhe mjaftë të çuditshme e cila shkakton rritjen e shpejtë të qëlizave të lëkurës dhe humbjen e masës mbrojtëse të lëkurës duke shkaktuar ‘zhvishjen’ e lekurës,...