tgj-info.com
U mor tre orë në pyetje nga prokurorët, por ja çfarë tha Habilaj në lidhje me Tahirin - Tifozët Gjermanë
Më 30 maj prokurorët Besim Hajdarmataj dhe Vladimir Mara shkuan në Itali për të marrë në pyetje Mois