tgj-info.com
Turqia shpall gatishmëri luftarake me Greqinë, Erdogan: Shtet i mbaruar! - Tifozët Gjermanë
Situata mes Turqisë dhe Greqisë është acaruar pasi kjo e fundit ka vendosur lirimin dhe mbrojtjen e