sportskoradio903.com.mk
Зидан: „Овде има фудбалери кои може да донесат многу пари“ - Спортско Радио 90.3
Тренерот на Реал Мадрид, Зинедин Зидан, одби да ги коментира плановите за трансфери на кралскиот клуб. „Овде има многу играчи кои можат да донесат многу пари. Секој е многу добар и има голем интерес за нив”, рече Зизу, на прашањето дали Реал треба да го продаде Иско, кој што е меѓу најскапите на пазарот. ВоRead More