sportskoradio903.com.mk
Жервињо се извини, па го вратија во тимот на Парма - Спортско Радио 90.3
Според информациите од Италија, напаѓачот од Брегот на лсонова коска, Жервињо, се вратил на тренинзите на Парма. 32-годишниот фудбалер остана без тим, откако се обиде да изнуди преселба во Ал-Сад на крајот на јануари, па неоправдано отсуствуваше од тренинзите на Парма три дена. Тој, наводно, се извинил за своето однесување и тренерот на Парма решилRead More