sportskoradio903.com.mk
Започна сезоната во картинг - Спортско Радио 90.3
Во организација на Авто картинг клубот Кастом кар рејсинг тим а со поддршка на Агенција за млади и спорт и Арт картинг центарот, старуваа картинг натпреварите под капата на нашата автомобилистичката федерација. Првата серија донесе трки поделени во три класи и тоа мини бамбини од 7 до 9 години, втората мини од 9 до 12Read More