sportskoradio903.com.mk
Во Формула 1 планираат засилување на шасиите за дополнтелна заштита на пилотите - Спортско Радио 90.3
Техничкиот директор на Расинг Поинт, Енди Грин, изјави дека во Формула 1 планираат да ја зголемат силата на шасијата поради фаталната несреќа на Антоан Хуберт во трката во Формула 2. „Бевме поканети да ги разгледаме правилата за јачината на шасијата. Темата ќе се дискутира на следниот состанок на техничката работна група. Не верувам дека ќеRead More