sportskoradio903.com.mk
Велко Марковски е нов ракометар на Металург - Спортско Радио 90.3
Специјалистот за одбрана, Велко Маркоски (33 г., 194 см., 100 кг.), по четиригодишна пауза повторно ќе го носи дресот на Металург, каде настапуваше во периодот од 2010 до 2015 години. Маркоски потпиша договор до крајот на сезоната и ќе биде од огромна помош во битките на Металург дома и во Европа. Маркоски, покрај Металург, настапувашеRead More