sportskoradio903.com.mk
Вејд: имав фантастична кариера - Спортско Радио 90.3
Кошаркарот, Двејн Вејд, кој на крајот на претходната сезона се прости од активно играње во НБА лигата издвои интерсни факти во последното интервју дадено за – „Сан Сентинел“. 37-годишниот играч изјави, дека сè што му се случило во кариерата буквално ги надминало неговите најлуди очекувања. „Се чувствувам исполнето бидејќи си заминав како што посакував безRead More