sportskoradio903.com.mk
Вебер го советува Алонсо - Спортско Радио 90.3
Марк Вебер вели дека Фернандо Алонсо греши во желбата да учествува на трката 24 часа Дeјтон и на патеката Ле Ман. Познато е дека пилотот на Мекларн сака да ја комбинира работата во Формула 1 со настапите на атрактивните трки на издржливост што според Вебер нема никаква логика. Минатата седмица Мекларен започна тестови за ДајтонRead More