sportskoradio903.com.mk
Томпсон: подготвена сум за предизвикот - Спортско Радио 90.3
Атлетичарката, Елејн Томпсон, која има два златни медала од Олимписките игри во Рио во 2016 година, најави дека ќе го пропушти митингот во Брисел на 6 септември кој е дел од Дијамантската лига, но, дека ќе трча на наредните два собира. „Ќе се обидам да се забавувам. Тоа ќе биде мојата последна трка пред Доха.Read More