sportskoradio903.com.mk
Стоилов: „Не се плашиме од Австрија, тие се домаќини, но ние знаеме како против нив“ - Спортско Радио 90.3
За да ја победиме Австрија треба да ја повтори играта од првите полувремиња од натпреварите против Украина и Чешка, а тоа би значело вечерва да се прослави пласман во следна фаза на Европското првенство. Нашиот пивотмен, Стојанче Стоилов е оптимист и не се плаши од домаќините, напротив – верува дека може да се победи оваа селекцијаRead More