sportskoradio903.com.mk
Сојузот на Спортови ги врачи 13. ноемвриските награди - Спортско Радио 90.3
Сојузот на спортови на Град Скопје денес во СЦ „Борис Трајковски“ги додели 13. ноемвриските наградите во областа на спортот. Наградата 13-ти ноември предвидена за најдобриот спортист отиде во рацете на Стојанче Стоилов, капитенот на европскиот ракометен шампион Вардар. Кај тренерите наградата му припадна на Раул Гонзалез, тренер (РК Вардар и селектор на Македонија), а РКRead More