sportskoradio903.com.mk
Скандинавците ќе бидат домаќини на СП во хокеј во 2022 година - Спортско Радио 90.3
Светското првенство во хокеј на мраз во 2022-та година ќе биде реализирано во Финска, одлучи матичната федерација за време на редовниот конгрес. Финска беше кандидат за домаќинство и за 2021-та година, но, гласовите на делегатите им дадоа поддршка на Белорусија и Летонија. Натпреварите во двете групи на Светското првенство во Финска ќе се реализираат воRead More