sportskoradio903.com.mk
Штајнхаус ќе суди мечеви во германската фудбалска елита - Спортско Радио 90.3
38-годишната, Биби Штајнхаус, од наредната сезона ќе биде првата жена главен судија во фудбалската Бундес лига на Германија . Таа досега беше активна во второлигашкото дружтво а често пати ја имаше и улогата на четврти судија во елитата на Германија. Интересно е тоа што Штајнхаус му е интимна пријателка на популарниот судија, Хауард Веб, којRead More