sportskoradio903.com.mk
Санчез е во исчекување - Спортско Радио 90.3
Арсенал и дефинитивно е подготвен да го продаде Алексис Санчез во тековниов преоден рок, меѓутоа мора да се исполнат два услова пренесува денеска – „Би-Би-Си“. Прво на адреса на клубот од Северен Лондон мора да дојде добра понуда додека вториот услов е „топчиите“ да доведат соодветна замена пред да се затвори зделката. Желба на СанчезRead More