sportskoradio903.com.mk
Руски тим ќе ја замени Татабања - Спортско Радио 90.3
Унгарскиот ракометен состав Татабања не ги исполнил бараните услови од СЕХА и нема да настапи во новата сезона во Регионалната конкуренција, стои во соопштението на интернет-страницата на СЕХА. Откако унгарскиот тим и првите луѓе на регионалната конкуренција не успеале да најдат заеднички јазик, Татабања е избришана од списокот за наредната сезона а на нејзиното местоRead More