sportskoradio903.com.mk
Рома го комплетираше трансферот на голманот Лопез - Спортско Радио 90.3
Рома го финализираше трансферот на голманот Бетис Пау Лопез. Голманот потпиша петгодишен договор со „римската волчица“ и ќе го носи дресот со број 13. За овој трансфер Рома ќе плати 23,5 милиони евра, со бонуси може да се зголеми износот до 28 милиони евра. На крајот, пропадна опцијата како дел од договорот да биде отстапувањеRead More