sportskoradio903.com.mk
Ракометарите ќе имаат дополнителен мотив -100.000 евра - Спортско Радио 90.3
Нашите најдобри ракометари ќе добија премија од 100.000 евра ако успеат да влезат меѓу најдобрите четири селекции на континеталниот собир во Хрватска. Првиот човек на РФМ, Живко Мукаетов, најави премија од 30.000 евра за влез во втората фаза и исто толку ако се обезбеди најмалку шестата позиција. Доколку пак, четата на Раул Гонзалес, влезе воRead More