sportskoradio903.com.mk
Политиката и спортот....... - Спортско Радио 90.3
Фудбалерите и претставниците на Црвена Ѕвезда не добија дозвола да влезат на Косово и да го одиграат денешниот меч со екипата на Трепча. „Црвено-белите“ во рамките на Купот требаше да му гостуваат на ФК Трепча, тим кој се натпреварува српската лига иако се наоѓаат на косовска територија поточно во Северна Митровица. За целиот настан веднашRead More