sportskoradio903.com.mk
Поци потврди дека ќе трча во Лондон - Спортско Радио 90.3
Светскиот шампион на 60 метри со пречки, Ендрју Поци (Велика Британија) ќе се соочи во директна битка со светскиот и олимписки шампион на 110 м / пр Омар Меклауд (Јамајка) на митингот во Лондон на 20 и 21 јули кој е дел од Дијамантската лига. Трката на Олимпискиот стадион ќе се случи на точно десетRead More