sportskoradio903.com.mk
Пике и Дембеле одбиле да тренираат - Спортско Радио 90.3
Во неколку каталонски градови со денови траат жестоките протести поради уапсените девет политичари кои се вложуваат за независност на автономната покраина. Таа ситуација очигледно се одразува и во спортот пред се во фудбалот. Имено, дел од играчите на Барселона одбиле да тренираат, подржувајќи ги протестите. Тоа се Осман Дембеле и Жерард Пике. Наводно двајцата гоRead More