sportskoradio903.com.mk
Перо Антиќ официјално нов претседател на МКФ - Спортско Радио 90.3
Македонската кошаркарска федерација (МКФ) денес доби нов претседател, Перо Антиќ, кошаркарската легенда седнува на претседателското столче во МКФ откако реши да се кандидира и како единствен кандидат за оваа функција, ја доби довербата од клубовите. На Изборното собрание гласот го дадоа 26 клубови – членови, додека од присутните, спорни излегоа две полномошни, на судии и делегати,Read More