sportskoradio903.com.mk
Општината Ѓорче Петров посвети многу внимание на спортот во текот на изминатата година - Спортско Радио 90.3
Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски денес го даде својот отчет за сработеното во текот на изминатата година, а според објавеното оваа општина може да се пофали со голем број на спортски активности и помош за спортските колективи во опшината. Во текот на годината во општината Ѓорче Петров беше зголемена финансиската помош на ФКRead More