sportskoradio903.com.mk
Одржани 30. Републички спортски игри за лица со телесен инвалидитет - Спортско Радио 90.3
Минатиот викенд на спортските терени во Струга и Охрид се одржаа јубилејните 30-ти Републички спортски игри на лицата со телесен инвалидитет на Македонија, во организација на „Мобилност Македонија“ и Македонскиот параолимписки комитет. Игрите се одржаа под мотото „CHANGE YOUR MINDSET-SPORT4EVERYONE“, а на истите се натпреваруваа 116 спортисти со телесен инвалидитет од 6 држави: Македонија (95),Read More