sportskoradio903.com.mk
Нирнберг останува без тренер по последното коло во Бундеслигата - Спортско Радио 90.3
Актуелниот тренер на Нирнберг Борис Шомерс ќе го напушти овој клуб по завршувањето на сезоната. Тој одби да добие друга позиција во клубот и неговиот последен натпревар ќе биде против Фрајбург во последното коло во Бундеслигата кое се игра во сабота. Шомерц го презеде Нирнберг по ослободувањето на Михаел Колнер, кому му беше помошник. ГлавенRead More