sportskoradio903.com.mk
Навивачите на Наполи со протест пред клупската база - Спортско Радио 90.3
Навивачите на Наполи организираа протест пред клупската база, според информациите и видеата кои беа објавени на интернет, приврзаниците на Наполи се незадоволни од играчите, раководството на клубот и резултатите на тимот. Тие излегоа на улица со постери на кои пишуваше: „Почитувај“. Клубот планира да преземе правни мерки против сопствените играчи, кои, спротивно на одлуката наRead More