sportskoradio903.com.mk
На „Олд Трафорд“ се отвора новата сезона во Премиер лигата - Спортско Радио 90.3
По кусата пауза ова лето, од вечерва се враќаат фудбалските возбудувања во едно од најсилните европски национални првенства, англиската Премиер лига. За разлика од минатите години, оваа сезона започнува откако трансфер периодот во Англија се затвори и главите на играчите нема да бидат матни со привлечни понуди, туку комплетно ќе му се посветат на првенството.Read More