sportskoradio903.com.mk
Мотото на баражите за СП: „Стравот лозје чува“ - Спортско Радио 90.3
Фудбалерите кои играат за своите репрезентации во бараж средбите за пласман на СП во Русија 2018 најверојатно се водат по онаа поговорка „Стравот лозје чува“ па наместо да мислат на тактика за попвеќе постигнати голови, тие мислат како да го сочуваат својот гол. Претпазливата игра на селекциите во овие баражи не доведе до ситуација даRead More