sportskoradio903.com.mk
Митревски: „Одбраната е таа што ги решава ваквите натпревари“ - Спортско Радио 90.3
Ракометарите ги очекува натпревар, да се биде или не против Австрија. Некако по традиција Македонија секогаш го оди потешкиот пат за втората групна фаза, а така ќе биде и на ова ЕП во Австрија, Шведска и Норвешка. Потребна е победа против домашната селекција на Асвстрија, а голманот Никола Митревски на денешната средба со новинарите гоRead More