sportskoradio903.com.mk
Милион фанови ја прославија титулата на Голден Стејт - Спортско Радио 90.3
Околу милион фанови излегоа на улиците на Оукленд за да ја прослават титулата на Голден Стејт. Пред само неколку денови тимот од Калифорнија успеа со 4:0 во партии да го„збрише“ Кливленд и да дојде до третата титула во полендите 4 години. Предводени од Стеф Кари, Кевин Дурент и останатите, Голден Стејт го прошета трофејот предRead More