sportskoradio903.com.mk
Милан од следното лето во опрема од „Пума“ - Спортско Радио 90.3
Вчера раководството на Милан објави дека во клубот започнува нова ера. „Росонерите” склучија договор со Пума, кој ќе стапи на сила ова лето. Досега, Милан носеше опрема од „Адидас“, но од вчера се пофали со многу подобар договор. Во денешното издание на „Gazzetta dello Sport”, беше објавен интересен податок кој ги открива финансиските детали одRead More