sportskoradio903.com.mk
Металург потврди дека Стојановиќ ќе биде нов тренер на тимот - Спортско Радио 90.3
Дамир Стојановиќ е нов тренер на РК Металург. Веста ја потврди и клубот, откако деновиве се појавија информации за негово назначување на кормилото на еден од најдобрите макеоднски клубови во последнава деценија. Стојановиќ е искусен во работата со млади категории ракометари, па ќе добие шанса да направи една добра селекција на ракометари кои ќе гоRead More