sportskoradio903.com.mk
Мерцедес не го намалува темпото на работа - Спортско Радио 90.3
Луѓето од Мерцедес во Формула 1 не планираат да престанат да се развиваат бидејќи знаат дека конкуренцијата е немилосрдна и дека секое опуштање може да го искористи некој друг за да ги престигне. Тие сакаат да ја реновираат базата и за тоа ја добиле потребната дозвола од локалните власти. Основата на базата во која работатRead More