sportskoradio903.com.mk
Мекларен со нови договори за Саинц и Норис - Спортско Радио 90.3
Првите луѓе на Ф1 тимот, Мекларен објавија дека скоро ќе ја продолжат соработката со пилотите Карлос Саинц и Ландо Норис. Шпекулациите околу промените на пилотските места, со оба паѓаат во вода. И двајцата возачи ќе останат да се натпреваруваат за тимот од Вокинг најмалку до 2020 година. Оваа сезона е прва за Саинц во Мекларен,Read More