sportskoradio903.com.mk
Машина за пари ! Јуве продава по еден дрес од Роналдо на секоја минута ! - Спортско Радио 90.3
Почна да работи „машината за пари“ на Јувентус. Италијанскиот тим продава дрес на Кристијано Роналдо секоја минута по неговото привлекувањето во Торино. „Бело-црниот” дрес со број 7 предизвика сериозен интерес кај навивачите на тимот, дури и во некои клубски продавници се чека во редици. Просечната цена на дресот на Јувентус со името на Роналдо еRead More