sportskoradio903.com.mk
Малага со „мотив“ за Реал да биде шампион - Спортско Радио 90.3
Реал Мадрид ќе плати 1 милион евра на Малага, ако стане шампион. Причината не се некакви задкулисни игри, се работи за точка од договорот на играчот Иско, кој направи трансфер од Малага во Реал Мадрид во 2013 година. Реал прифатил да плаќа бонус од 1 милион евра на Малага за секоја освоена титула со учествоRead More