sportskoradio903.com.mk
Магнусен и неговиот екс-менаџер ќе водат судски спор - Спортско Радио 90.3
Кевин Магнусен и неговиот поранешен менаџер, Дорте Мадсен, не успеале да се договорат пријателски и ќе поведат спор на суд. Данскиот возач во Формула 1, се раздели со менаџерот уште во 2014 година кога го загуби местото во Мекларен, но, сега Мадсен го тужи за отштета. Магнусен не најде нов тим за 2015-та и воRead More