sportskoradio903.com.mk
Лион превентивно се заштитува од можни казни на УЕФА - Спортско Радио 90.3
Раководството на Олимпик Лион ќе постави заштитни мрежи пред двата секторите на стадионот за натпреварите од Лигата на Шампионите, за да престанат навивачите со фрлање на тврди предмети на теренот. Откако беа казнети на неколку пати во последните сезони, од Лион одлучија да преземат превентивни мерки за натпреварот со Хофенхајм. Од клубот објаснија дека ќеRead More